Browsing the Uncategorized category...


Selv om du har snø i hagen nå, må du tenke på vår. Snart er det tid for plante igjen og vi kan gjør det for dem. Snøen også for ekstra kostnads.

BAre ringe så kommer hagen billig!0

 0

 

Vi har nettopp opplevd Halloween og se så fint man kan pynte hagen sin til det!! Dette bildet er fra en hage i England som jeg jobbet for i fjor. Det er et tips.

Man kan pynte med pumpkins og hekser, eller kanskje litt spindleweb? Orange blomster gjør seg også. 

I Norge er det mørkt på Halloween og lykter er fint å lyse opp med. Det kan jeg hjelpe med. Bare send mail og spør om hjelp til å få tak i. 0

 

HVis du har skjærefugl i hagen din så kan den jo hakke på hagemøblene dine og ødelegge mye. For å stoppe den kan man bruke kjerringråd og henge ut den rød stoff. LItt som med oksen!

(skjæren)

 

(rød stoff)

Du skal se det virker!!0

 

Husk at det er høst nå og snart vinter. Da kan det være lurt å forberede hagen. Jeg gir tips hvis du sender mail med spørsmål, så svarer jeg på den. Mailadressen finner du på nederste linjen.0

 

Vil du ha drømme hagen? Drømmer du om vakker plante og pavillion? Billighage.com kan oppfylle drømmen dine og gjøre hagen din vakker som på bildet:

Vi er nå på tilbud med lykter. Vi rydder, planter og forlater det vakkert! Billig og bra - for deg!0

 

Det har vært mye å gjøre i Norge siden jeg var i England, og der er hagene mange. Se bare på denne jeg la litt plen før i år:

Vil du ha hjelp til billig hage? Ring og vær kjapp! ;-)1

 

Superbillig altså!

Tags:0